Kombi Tamiri

Kombi Bakımı
Kombi bakımı ve uygun zaman seçimi nasıl yapılmalıdır?
22 Mayıs 2020
kocaeli petek bakımı
Petek Temizliğinin Önemi
9 Haziran 2020
Kocaeli Kombi Tamiri

Kombi, doğal gaz kullanımını ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılamak sebebiyle üretilmiş ev, işyeri gibi küçük ölçekli ve kapalı alanlara uygun elektronik ısıtma cihazlarıdır. Elektronik cihaz olan kombiler, her cihaz gibi arıza yapabilmektedir. Kombi arızalarının birçok sebeple meydana gelebilir. Bu arızalar sistemsel veya kullanıcı hatası olarak ikiye ayrılmaktadır. Farklı bir sebep olarak da cihazınızın kullanım süresi dolabilir, işlevselliğini yitirebilir. Sistemsel olarak cihaz; iç aksamında yer aldığı parçaların çalışma sistemine uygun olarak hareket etmemesi sebebiyle arıza yapabilir. Ya da kullanıcı hataları sebebiyle arızalar meydana gelebilir. Bu tür arızalar için kombi tamiri gerekmektedir.

Kocaeli Kombi Tamiri

Kombiler de arıza meydana geldiği zaman cihaz üzerindeki led ışıklar ve hata kodları ile bu arızaları anlayabilmeniz mümkündür. Bu tür arızaların çözümü bireysel olarak da gerçekleşebilmektedir. Bu konuda bilgi almak için cihazınızın modelini belirterek Kocaeli Kombi Petek olarak bizlere ulaşabilir teknik ekibimizden destek alabilirsiniz.

Cihazınızın arızası elektronik kartının yanması sebebiyle de olabilir. Bu durum ev veya işyerlerinde elektriklerin ani kesilip tekrar gelmesi ile kaynaklanabilmektedir. Tüm voltaj kombiden geçerek doğrudan ana kartı yakabilmektedir. Böyle durumlarla karşılaşmamanız için ekibimizden destek alabilirsiniz. Kombi basıncının düşmesi ve yükselmesi de arızalara yol açabilir ve kombi tamiri yapılması gerekir. Kombinin basıncı ısınan suyun genleşmesi ile birlikte zamanla azalmaktadır, basınç azalmasıyla kombiye su basmak gerekmektedir. Doldurma musluğu hassas bir parça olması sebebiyle sert çevirmeler nedeniyle iç aksamları kırılabilir ve parça arızalanır. Boşa dönen parça kombiye su dolduramayacağından arızaya sebep olabilmektedir. Bu tür durumlarla karşılaşıldığında Kocaeli Kombi Petek servisini arayarak hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Kocaeli Kombi Petek olarak; ev ve işyerlerinizdeki kombilerinizin, genleşme tankı sağlamlığı ve hava basınç kontrolünü, baca çekiş kontrolünü, filtre temizliği ve kontrolünü, sıcak su kontrolünü, elektrik aksam ve elektronik kart kontrolünü, petek hava kontrolünü, Kalorifer kontrolünü, Fan motoru, sirkülasyan pompa kontrolünü, Yanma odası temizliğini, Cihazın içindeki genel parçaların dış temizliklerini, filtre, vana kontrol ve temizliğini, baca ve baca grubu bağlantılarının kontrol ve temizliğini gibi kombi tamiri ve önlem hizmetlerini vermekteyiz. Detaylı bilgi ve hizmetleriniz için iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir